Ik ben zuster Velthuys, verpleegkundige van beroep. Noem me verpleegster of verpleegkundige, zuster of juffrouw, het maakt mij allemaal niets uit zolang je me met respect behandeld. Ik werk op de intensive care, het mooiste werk dat er bestaat! En heb naast de zorg aan het bed ook de nazorg onder mijn hoede.

Ik schrijf, soms voor het vakblad van”Nursing” en doe her en der wat vrijwilligerswerk bij de medische dienst op de grotere feesten en partijen (Zwarte Cross, hardloopevenementen, Nijmeegse Vierdaagse).

Ik heb plezier in mijn werk, maar ben ook heel graag lekker thuis. Daar heb ik de zorg over mijn gezin (man en zoontjes), de koeien en ons prachtige “Velthuys”. De tuin doet mijn man, want in tegenstelling tot op mijn werk gaat hier thuis onder mijn vingers alles dood. Geen groene vingers aan deze washandjes helaas.

Op deze website lees je mijn columns (zie portfolio), de ene wat ouder dan de andere, want schrijven doe ik wisselend. Soms heb ik er gewoon simpelweg geen zin in en andere keren geen tijd. Voeg me toe op facebooktwitter of instagram, daar vind je dagelijkse updates! Of bekijk alle social media berichten hier op de site ( → linker kolom).
Zuster Velthuys                                                                                         

designing-portfolio-tips banner-772x250