Met betraande ogen keek ze over de balie heen. Ze kwam er maar net boven uit. Oma is bij ons opgenomen, en mama vertelde het haar in de auto hier naar toe. Ze was opgehaald na school en vond het toch wel heel erg spannend wat er met oma was gebeurd. Ja ze had wat moeten huilen maar mama had haar getroost door te zeggen dat het nu weer heel goed ging met oma. En nee dat kon ze nog niet geloven tot ze dat met eigen ogen had gezien. Dus kwam ze mee.

Chocomelk lustte ze wel, maar pas toen oma zei dat het goed was. Goed met haarzelf en met de chocomelk. Ze was blij verrast met het roze rietje dat ze erbij kreeg. Met rode wangen en ogen naast oma in bed, haar beker stevig tussen haar handen. Na een dikke knuffel wilde ze wel weer met haar moeder naar huis. Oma was oké en morgen zou ze terugkomen, met tekening. Eentje voor oma… én eentje voor de zuster.

Zuster Velthuys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s