Mijn patiënt vertelde me bij onze eerste kennismaking over de opname van haar echtgenoot op de psychiatrische afdeling. Ik vroeg haar waaraan ze merkte dat haar man een beetje in de war was geweest. Dat was zo klaar als een klontje aldus mevrouw. Toen ze samen in bed stapte wees hij haar op een niet aanwezige videocamera in hun slaapkamer. Hij had het wel door dat ze stiekem meekeken terwijl ze sex hadden. En toen heb ik meteen de huisarts gebeld zuster, want we hebben al in geen jaren meer gevreeën!

Zuster Velthuys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s